El Club Nàutic d’Andorra solca la Mediterrània

Fundat el 1993 per un grup d’aficionats i practicants de la navegació a vela i a motor, actualment l’entitat compta amb mig miler de socis, alguns dels quals han protagonitzat una inoblidable travessa per cloure l’estiu creuant el Mare Nostrum.

El Club Nàutic d’Andorra compta amb mig miler de socis

El club compta amb un Dufour 410 Grande Large, un veler de dotze metres i mig d’eslora que es troba amarrat al port de Vilanova i la Geltrú i que està a disposició dels socis, així com també per a les diferents activitats  que el club organitza periòdicament, com per exemple els cursos de patró.

El club compta amb un Dufour 410 Grande Large, un veler d’onze metres d’eslora que es troba amarrat al port de Vilanova i la Geltrú i que està a disposició dels socis

Aquest estiu s’ha decidit portar el Dufour a Eivissa, permetent d’aquesta manera que alguns dels socis hagin pogut fer la travessia de tornada, Eivissa – Vilanova i la Geltrú, plegats i a bord del vaixell. Ha estat una experiència única i inigualable que des d’aquesta tardor resta a disposició de tots els socis de l’entitat. Per tal de gaudir-ne cal fer reserva prèvia enviant un correu electrònic a cna@andorra.ad o trucant al telèfon +376 869 125.

Club Nàutic d’Andorra

C/Alzinaret, 7 · AD500 Andorra la Vella · www.clubnauticandorra.ad