El pilot Àlex Rins va ajudar al Pare Noel amb els regals

Del 12 al 24 de desembre, el Pare Noel va rebre les cartes i desitjos dels infants a Pyrénées Andorra, però, el passat 22 de desembre, va comptar amb el suport d’un Patge Reial de luxe.

En aproximar-se Nadal, la càrrega de feina del Pare Noel i els seus menairons va augmentar considerablement. Per poder lliurar els regals a temps a tota la canalla, Pyrénées Andorra va demanar el suport d’un pilot de MotoGP, Àlex Rins.

A la secció de joguines, ubicada a la primera planta dels Grans Magatzems, el Pare Noel va passar dues setmanes escoltant i apuntant els desitjos de tots els infants, que també van aprofitar l’avinentesa per dipositar les seves cartes a la bústia màgica que hi havia instal·lada, i també per fer-se amb una foto amb el Pare Noel i, per descomptat, amb el pilot, aleshores vestit com tot un Patge Reial.

No hi van faltar les selfies, les fotos, les salutacions i els bons desitjos per part de grans i petits, que s’ho van saber passar d’allò més bé en companyia d’aquest parell de personatges màgics, que van recórrer la secció de joguines per ajudar els visitants a trobar el regal ideal per als més petits de casa.

75 anys d’il·lusió

Durant l’època nadalenca, Pyrénées Andorra va celebrar per partida doble. En primer lloc, per les festes i, d’altra banda, pel seu 75è aniversari, motius més que suficients per engegar l’espectacular campanya #Propòsits2022, per a la qual van organitzar tota mena d’activitats i concursos, així com un spot publicitari per al qual el duet Ginestà va compondre la banda sonora.