El poder de convocatòria de David Guetta va vèncer les inclemències del temps

Tot i les desfavorables previsions meteorològiques registrades al país durant l’última setmana del passat mes de juliol, l’esperat concert  de David Guetta es va poder celebrar, malgrat que amb una hora de retard, i va complir amb les expectatives que havia aixecat aquesta actuació.

Fotos: Dona Secret/Rubén Calvo

Sens dubte, un dels plats forts, i dels més esperats d’aquesta primera edició de l’Andorra  Mountain Music, va ser l’actuació de David Guetta, celebrada el passat dissabte 31 de juliol. Malgrat començar amb més d’una hora de retard, a causa del gran xàfec que va descarregar a la plataforma de Soldeu, no va ser motiu suficient per espantar els seus incondicionals seguidors, els quals van aguantar estoicament les inclemències del temps, fins a poder-se celebrar finalment l’anhelada actuació.

Amb l’artista musical David Guetta, es va acomiadar aquesta primera edició del 2021, però no serà l’última, ja que, Betim Budzaku, gerent d’Andorra Turisme, va garantir la continuïtat d’aquest festival pel pròxim any 2022, això sí, reconeixent que s’hauran de buscar alternatives per a no haver de patir ensurts d’àmbit meteorològic. No obstant això, també ha afirmat que tot i aquests ensurts d’última hora, l’Andorra Mountain Music ha estat un dels pocs esdeveniments en l’àmbit musical, que s’ha pogut celebrar a Europa, superant les expectatives i limitacions imposades a causa de la pandèmia sanitària.

Un festival que, tot i haver sigut innovador, ha tingut un important ressò a escala internacional, ja que les diferents actuacions van estar protagonitzades per un públic que, a grans trets, era de diferents nacionalitats, i el qual s’hi va desplaçar fins al Principat, únicament, per veure actuar a les diferents celebritats.

Cal recordar que, per aquesta primera edició 2021 de l’Andorra Mountain Music, van passar per l’escenari diferents artistes del món de la música, com Armin Van Buuren, Mónica Naranjo, Don Diablo, Bob Sinclar i David Guetta. Al llarg d’aquest festival, també van tenir lloc la cancel·lació de dos concerts; la del grup britànic Texas i, posteriorment, Dj Snake, a causa de la crisi sanitària. Malgrat tot, després d’aquest cartell de luxe de la primera edició d’enguany, ja s’espera amb impaciència la composició del pròxim cartell de l’edició 2022 de l’Andorra Mountain Music.