Joan Enric Vives i Ordino, units per una visita pastoral

El passat 13 de novembre, el copríncep episcopal Joan Enric Vives va visitar la parròquia d’Ordino de manera oficial, on va ser rebut pels cònsols Josep Àngel Mortés i Eva Choy.

Fotos: César De Pablos

“Només podem estar encantats amb aquesta visita”, va expressar Josep Àngel Mortés en sortir de l’acte protocol·lari de recepció al copríncep episcopal Joan Enric Vives, celebrat a la sala del consell del Comú d’Ordino. Aleshores, el Bisbe d’Urgell havia qualificat Ordino com a “una parròquia innovadora, creativa i amb futur”, a la qual calia “fer més atractiva perquè molta gent vingui a instal·lar-s’hi”.

Visita oficial del copríncep episcopal Joan Enric Vives a Ordino

En aquest sentit, Vives també va valorar el Centre de Recerca Immunològica com “la pedra angular de l’aposta per la diversificació del model econòmic”, en concordança amb el pla d’acció ‘Horitzó 23’, presentat l’any passat pel Govern per fer d’Andorra un país més global i sostenible. Això sí, va refermar el seu suport a les decisions preses per les institucions democràtiques, com ara els comuns i el Consell General, tot i que va reconèixer que l’avortament és innegociable per a ell. “La vida és la vida i el copríncep episcopal en té un compromís, demanat i recolzat per la Santa Seu, va subratllar.

Sessió a la sala del consell del comú d'Ordino
Visita al Centre Esportiu

Després de les paraules que, tant Mortés com Vives, van adreçar als presents, entre els quals hi eren els consellers comunals, així com els consellers generals residents Sandra Codina i Berna Coma, i el Ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, el Copríncep Episcopal va signar el llibre d’honor del Comú, per a visitar posteriorment les noves instal·lacions del Centre Esportiu d’Ordino.