Elisabet Terri va estrenar “Llana Negra” a les Fontetes

En el marc del cicle “La Cultura no s’atura” impulsat pel Govern d’Andorra, el teatre de les Fontetes de la Massana va acollir l’estrena el curtmetratge, Llana Negra, el darrer treball de la realitzadora, actriu i guionista, resident a Andorra, Elisabet Terri.

Fotos: Imminent Produccions

L’estrena va tenir lloc el passat 8 de desembre, al teatre de les Fontetes de la Massana, on també es van projectar altres curtmetratges com ara “Under the ice”, d’Alvaro Rodríguez Areny; “Estatua de sal”, de Marc Camardons, “Four Flags- Don’t get it wrong”, de David Moreno i “Persefone – Merkabah”, de Citric.

Llana Negra és un curt que es va rodar el mes d’octubre del 2020, al Coll de la Botella, que mostra la història de dues germanes, la Bruna i la Noa, les quals tenen una difícil relació, i que després d’un llarg temps sense veure’s, un assumpte pendent les obligarà a retrobar-se. El lloc escollit no serà a l’atzar. El paper de la Bruna està protagonitzat per l’Elisabet Terri, mentre que el de Noa, per l’actriu catalana Íngrid Rubio. Segons va explicar Terri, la Bruna encarna el paper de l’ovella negra de la família, per això el curt porta aquest títol.

Llana Negra és el segon projecte de Terri en direcció de cine, després de Vesania, un curtmetratge de 12 minuts, rodat en blanc i negre,  amb diàlegs profunds entre dos personatges i en un context de foscor, que porta als protagonistes d’aquesta història a dissertar sobre la bogeria, sobre el que és i el que no és, en una cel·la, que no és el que sembla.

Terri a més de ser actriu, guionista, realitzadora, des de l’any 2012 dirigeix la productora de cine IMMINENT PRODUCCIONS, juntament amb el seu soci, Jose Pozo.