(+Fotos) Els músics andorrans s’uneixen en un concert solidari a favor d’Autea

Més d’una cinquantena de persones es van aplegar a l’antiga Casa Comuna de Sant Julià de Lòria per gaudir de concert benèfic a favor d’AUTEA que van oferir Juli Barrero, Oriol Vilella i Four Flags.

Fotos: Nelly Dedea

L’associació del trastorn de l’espectre autista (AUTEA) va organitzar el concert amb el propòsit de recaptar fons per a l’entitat. Tots els assistents que van gaudir de l’actuació dels músics andorrans hi van col·laborar amb la compra d’una entrada solidària a un preu de 20 €. Tot i que aquells que no hi van poder ser presents, també van poder fer la seva aportació a través de la fila zero.

Els diners recaptats per cada entrada venuda van anar destinats al finançament del programa d’oci i lleure per a joves majors d’edat amb TEA, que actualment compta amb 14 usuaris; també al programa d’atenció centrada en la família “Suport a casa 6 i 12 anys”, amb 17 famílies usuàries; i al programa d’oci i lleure per a infants i adolescents amb TEA, amb 6 usuaris.

Cal destacar que un 25% de la despesa destinada als programes terapèutics i d’atenció directa que es fan des d’AUTEA és finançada pels mateixos usuaris, un altre 25% pel ministeri d’Afers Socials i Joventut i el 50% restant ho assumeix l’entitat.

En l’actualitat, l’associació atén a més d’una cinquantena d’infants i adults amb TEA, a més d’oferir un servei de consultes especialitzades d’informació i orientació, obertes a tota la població.

Els músics andorrans s’uneixen en un concert solidari a favor d’Autea