‘Els Pastorets’ acomiaden el 2022 al Prat del Roure

La representació teatral ‘Els Pastorets’ va arribar a la 29a edició a la sala del Prat del Roure. El clàssic lauredià va haver de mudar-se a la setena parròquia a causa de l’incendi que va afectar el Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Fotos: Paula Cristina

D’una pèssima notícia va sorgir una gran oportunitat, la de portar ‘Els Pastorets’ al públic d’Escaldes-Engordany durant les festes nadalenques. Cal recordar que el novembre passat, el Centre Cultural i de Congressos Lauredià, escenari habitual d’aquest clàssic musical i teatral, va cremar parcialment i encara es treballa per la seva reobertura total.

Sota la direcció de Cristina Pericas i l’assistència de Núria Montes, l’obra va ser capaç de conquerir els espectadors de la sala del Prat del Roure, que van saber apreciar aquesta divertida adaptació de la peça original de l’autor i novel·lista català Josep Maria Folch i Torres. El Lluquet i la Farigola, protagonistes de la història, van ser partícips d’una vibrant aventura pel desert, com a part de la seva travessia a Natzaret. Durant el viatge, els joves s’hi van trobar amb diferents personatges, tots interpretats per actors amateurs del país, com ara els arcàngels Sant Rafel, Sant Gabriel i Sant Miquel, però també Satanàs i les Fures, aquests últims personatges antagònics als quals el Lluquet i la Farigola van haver d’encarar.

Cristina Pericas i Núria Montes es van encarregar de la direcció d’aquest clàssic nadalenc

‘Els Pastorets’, duta a terme els dies 26 i 29 de desembre, inicialment es va anunciar el setembre passat com a una de les exhibicions abanderades de la 61a Temporada de Teatre que van compartir les parròquies de Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella. Després d’acomiadar l’any 2022 entre aplaudiments, aquest clàssic nadalenc culminaria el seu cicle amb dues funcions més els dies 6 i 7 de gener d’enguany.