Nova Neteja, una alternativa eficient per a combatre la Covid-19

La pandèmia de la Covid-19 ha canviat la manera en la qual les persones perceben els serveis de neteja, que actualment s’han convertit en un aliat fonamental en la lluita contra la infecciosa malaltia. Atenent aquesta necessitat, neix Nova Neteja, una empresa especialitzada en la desinfecció industrial i particular.

Davant la necessitat de disminuir els riscos de propagació de la Covid-19, i el creixent nombre d’empreses que demanaven un servei eficient de neteja i desinfecció, Nova Neteja va obrir les portes. Amb Jose Costa al capdavant, també president de la companyia Nova Constructora, Nova Neteja es va constituir amb l’objectiu de donar solucions efectives a particulars i empreses, de manera que, tant a casa com a qualsevol negoci, la seguretat sanitària i pulcritud estiguessin garantides.

Una de les principals motivacions que va impulsar la creació de Nova Neteja, va ser la de comptar amb un servei acurat de neteja a les diferents obres i projectes executats per l’empresa de construcció de la qual Jose Costa és propietari.

Equipats amb tecnologia d’alta gamma, productes de desinfecció homologats i un personal professional capacitat, Nova Neteja higienitza, des de pisos i xalets, fins a restaurants, hotels, despatxos, immobiliàries i altres establiments comercials, de manera segura. Actualment, l’empresa compta amb les certificacions i avals d’Unida Qualitat i Prevenció, entitat de referència en matèria de prevenció de riscos i higiene industrial. Així mateix, els seus professionals han rebut formacions en higienització amb tècniques ecològiques i amb raigs UV.

La neteja de vidres és un altre vessant que Nova Neteja domina força bé, ja que compta amb personal qualificat per a desenvolupar aquestes tasques, així com el millor equipament del mercat, per a evitar ratllades, taques o danys, a aquestes delicades superfícies.