(+Fotos) Encamp celebra la tradicional castanyada per a la gent gran de la parròquia

Més d’un centenar de padrins es van aplegar a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp per celebrar la popular castanyada per a la gent gran, que enguany recupera la normalitat.  

Fotos: Noelia Farias

La cònsol major de la parròquia, Laura Mas; i els consellers comunals, Xavier Fernàndez, Nino Marot, Andreu Riba i Esther Vidal, van ser els encarregats de repartir el berenar de castanyes, panellets i moscatell als padrins de la parròquia. Aprofitant l’ocasió, les autoritats parroquials van compartir un moment de germanor amb els avis, que van poder gaudir d’un gran ambient musical i un espai destinat al ball.

Encamp celebra la tradicional castanyada per a la gent gran de la parròquia

Durant la celebració, Laura Mas va anunciar la posada en marxa d’una nova enquesta ciutadana que tindrà com a objectiu recollir l’opinió dels majors de 60 anys pel que fa a les instal·lacions comunals del Cafè del Poble i de La Valireta.  Mas va assegurar que la corporació comunal “vol conèixer de primera mà les inquietuds i aportacions dels usuaris per tal d’adequar les inversions previstes en aquests dos espais a les necessitats reals del col·lectiu”. 

L’enquesta s’enviarà de forma postal a tots els ciutadans majors de 60 anys i les respostes es podran entregar de forma presencial a La Valireta o al Servei de Tràmits de casa comuna. També hi haurà la possibilitat d’omplir-la de forma digital al web del Comú d’Encamp. La data màxima per lliurar les respostes és l’11 de novembre.

El Departament de Cultura i Afers Social, ubicat a l’edifici de La Valireta, es posa a disposició de tots els interessats que poden personar-se per consultar qualsevol dubte, o també poden trucar al +376 731 670, així com realitzar la seva consulta través del correu electrònic socials@encamp.ad.