Encamp celebra la tradicional Fira de Santa Llúcia a la plaça Sant Miquel

Durant el cap de setmana del 3 i 4 de desembre, la plaça Sant Miquel d’Encamp es va convertir en el centre neuràlgic de la tradicional Fira de Santa Llúcia,  que enguany va comptar amb 14 parades d’artesania i productes nadalencs, així com tallers infantils i actuacions musicals per a tota la família.

Fotos: Noelia Farias

La cònsol major de la parròquia, Laura Mas, es va mostrar satisfeta per poder tirar endavant una nova edició de la Fira de Santa Llúcia que, any rere any, es consolida i atreu a més públic del país. A més, va destacar la participació d’entitats i associacions de la parròquia entre els paradistes “tenim un estand sencer amb decoracions de Nadal fetes per la gent gran d’Encamp”, va assegurar la cònsol.

Fa 16 anys que la parròquia d’Encamp celebra la Fira de Santa Llúcia

A banda de les parades amb productes artesans, i com complement al programa de la fira, els visitants van poder gaudir d’activitats gratuïtes destinades a tota la família, des d’espectacles infantils, tallers de manualitats i fanalets, fins a l’actuació de Patxi Leiva i Join. Segons Laura Mas, aquest tipus d’activitats fa que els infants visquin amb intensitat la Fira de Santa Llúcia i es mantingui encara més viu l’esperit de Nadal.