Encamp tanca el cicle de musicals infantils amb la representació de ‘Frozen’

El Comú d’Encamp ha tancat el cicle de musicals infantils d’enguany amb la representació del musical ‘Frozen’. La funció ha emocionat a petits i grans amb l’adaptació de la història de la coneguda pel·lícula de Disney inspirada en el conte de Hans Christian Andersen “La reina del gel”.

Fotos: Comú d’Encamp

El Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp es va omplir de famílies per rebre el musical infantil ‘Frozen’, un viatge en el qual els personatges van transportar als espectadors a un món de gel per viure una aventura divertida i plena d’emocions.

Les protagonistes de la història, l’Elsa i l’Anna, es disposaven a assumir el Tron d’Arendelle en una gran celebració, quan de sobte, un encanteri ho va canviar tot!  Els més menuts de la casa van poder acompanyar a les germanes i als seus amics, el temerari muntanyenc Kristoff i a un divertit Ninot de Neu en una aventura trepidant que, a més a més, va fer reflexionar als més petits sobre els valors de l’amistat.

Èxit de participació en el cicle de musicals infantils d’Encamp

El cicle de musicals va començar el passat mes de setembre amb ‘Soc Feliç’, protagonitzat per Dàmaris Gelabert, va continuar amb “Kalu”, el 5 de novembre i amb “El meravellós Mag d’Oz”, el 19 de novembre. Enguany es van fer dues sessions de cada musical, a les 11 i a les 16 hores, per adaptar-se a les necessitats de totes les famílies, en aquest sentit, des del Comú d’Encamp valoren que la iniciativa ha estat tot un èxit i ja han començat a treballar en la programació per l’any vinent.

El volum d’espectadors s’ha situat en xifres similars
a les edicions passades