Encamp va gaudir d’una nit de pur blues de la mà de Shuflle Express

En el marc del projecte ‘La Cultura no s’atura’, la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d’Encamp, va acollir, el passat divendres, dia 26 de febrer, el concert en viu que va oferir Shuflle Express. Un quartet musical format per Paul DeVille, a la guitarra i veu; Virginia Yáñez, al teclat i veu, Marc Milián, al baix i contrabaix; i Dante Falótico, a la bateria.

Fotos: César De Pablos

Durant més d’una hora, el públic va poder gaudir d’una nit plena dels blues més tradicionals, i Shuflle Express va ser l’encarregat de deixar ben clar que el blues està més viu i actiu que mai. El concert es va poder seguir en directe, a través del canal de YouTube d’Agenda.ad. Per a garantir les mesures de seguretat sanitària, l’aforament, a la sala del complex esportiu d’Encamp, es va limitar i només es va permetre l’accés a les persones que van reservar la seva entrada per la web cultura.ad.

Els quatre integrants del grup són uns apassionats del blues, que després d’haver format part de ‘The Velvet Blues Band’, fa més de quatre anys, van crear Shuffle Express, amb la voluntat de compondre i interpretar temes propis, seguint el camí dels seus precursors. Després de la seva formació, el 20 d’octubre de 2016, i en poc més de dos anys, Shuffle Express comença una gira de concerts per tot el Principat, arribant a oferir més de 200 espectacles al país.

Shuffle Express fa sonar els blues més tradicionals en els seus diferents estils musicals i ritmes, així com els sons més contemporanis, sempre plens d’improvisacions i matisos. Està fortament influenciat pel blues, tant tradicional com contemporani, i té una àmplia gamma de referències, interpretades al llarg del seu repertori, com per exemple Muddy Waters, James Cotton, Willie Dixon, Elmore James, Johnny Otis, Bobby Troup, Roy Montrell, Freddy King, Louis Jordan, Amos Milburn, Júnior Wells, Little Walter, Buddy Guy, T-Bone Walker, entre altres. L’any 2019 van llançar el seu primer disc anomenat ‘Old Man Blues’ compost per 12 temes propis de blues.