Encamp va sonar al ritme de The Barroom Buddies Band

La parròquia d’Encamp va gaudir, el passat dijous, dia 3 de setembre, de la música en viu de la banda The Barroom Buddies, a la plaça Sant Miquel. Aquesta, va ser el lloc escollit per a muntar un gran escenari, el qual va reunir els fanàtics del country clàssic americà, que van acompanyar al grup al ritme dels grans clàssics dels 70 ’s i els 80 ’s. No obstant això, els presents a les terrasses del voltant de la plaça i els curiosos que passaven per la zona, no es van quedar enrere i es van unir a l’espectacle.

El líder de la banda, Mario Travis va ser l’encarregat d’obrir el concert, passades les vuit del vespre, i va animar a tots els presents perquè s’unissin al xou per a gaudir de la música en viu. Un gran espectacle en què es va fer un repàs per les cançons més populars del country clàssic americà. I és que no podia ser d’una altra manera, ja que The Barroom Buddies Band, es defineix com la banda outlaw-honky tonk, per excel·lència. El repertori musical en la tarda-nit encampandana va incloure les versions dels grans clàssics dels 70 i 80, sense deixar de banda, per descomptat, els seus propis temes.

Cal ressaltar que, la música de The Barroom Buddies Band va rebre importants reconeixements per la seva increïble posada en escena. L’any 2005 els hi van distingir amb el premi a la millor cançó country, amb el tema I’m really hot, mentre que, el 2007 i  el 2015 van ser escollits com a la millor banda country. També es van destacar per la seva participació musical en la sèrie Merlí de TV3 i en el CD de la sèrie.

Un espectacle musical que va fer vibrar els carrers del centre de la parròquia i que forma part del programa Encamp en Clau de llum. Una forta aposta del Comú per la música en viu i diverses activitats, que van permetre que, totes les famílies encampadanes i visitants, hagin pogut gaudir de l’estiu amb de diferents propostes culturals.