Enzo De Sousa Lagadouro, el primer nadó andorrà del 2022

L’Hospital Nostra Senyora de Meritxell va informar del naixement del primer andorrà del 2022. Es tractava de l’encampadà Enzo De Sousa Lagadouro, primer fill de la Fiama Lagadouro i del Mario De Sousa, que va arribar al món passats dos quarts i mig de sis de la matinada, amb tres quilos i 400 grams.

Fotos: SAAS

La mare de l’Enzo va explicar que va ser tota una sorpresa la seva arribada, a principis del 2022, perquè tenia previst donar a llum a finals del 2021. No obstant això, es va fer esperar una miqueta i va arribar com a primer nadó de l’any, a les cinc hores i quaranta-tres minuts de la matinada. Si bé va ser un part molt llarg, després d’haver reprès forces, la Fiama va afirmar que “tot va anar molt bé” i va expressar la seva alegria pel naixement de l’Enzo, “estem molt contents i molt feliços de tenir-lo ja amb nosaltres”.

El diumenge 2 de gener, al matí, personal del SAAS va entregar a la família, del recent acabat de néixer, una panera amb diversos productes per al nounat. També el Bàsquet Club Mora Banc Andorra, tot  seguin la tradició, va fer soci del club a l’Enzo.