Epizen va viure el cap de setmana més terrorífic!

El nou centre comercial del Principat, Epizen, va celebrar Halloween amb activitats i diferents sortejos de diferents premis valorats en 150 euros cadascun. Per descomptat, no hi va faltar la decoració més tenebrosa a la façana de l’establiment, així com activitats adreçades a la canalla, com ara tallers i pinta-cares.

Fotos: Dona Secret

Durant el pont de Tots Sants, Epizen va mostrar la seva cara més terrorífica, perquè els visitants hi poguessin gaudir d’un cap de setmana diferent marcat per una atmosfera pròpia del Halloween.

Des de dijous 27 d’octubre, al vespre, la façana d’Epizen va deixar el seu color original per adoptar una tonalitat taronja, més pròpia de les carbasses que cobren protagonisme durant aquesta festivitat. A més a més, durant el cap de setmana llarg, l’equip del centre comercial es va disfressar per a l’ocasió i van convertir els passadissos de l’edifici en espais tenebrosos que van captar l’atenció dels clients.

Disfresses que porten premis

Disfressar-se és un dels aspectes més divertits i acolorits de la celebració del Halloween, motiu pel qual Epizen va premiar les persones més atrevides i que evoquessin l’esperit de la festivitat. En aquest sentit, el centre comercial va sortejar diferents premis, cadascun valorat en 150 euros, que sens dubte no van deixar indiferents als seus guanyadors.

A Iblú, recentment obert, tampoc no hi va faltar l’ambient més aterridor. L’òptica va posar a la venda lentilles especials inspirades en els personatges més emblemàtics de Halloween, mentre que IO: Electro & Home va acollir les projeccions de diferents pel·lícules relacionades amb la temàtica.