Els treballadors de l’Illa Carlemany van celebrar el 10è aniversari del centre comercial

Amb una catifa vermella, música, bona gastronomia i altres sorpreses, el centre comercial Illa Carlemany va celebrar el seu 10è aniversari amb la presència dels convidats més importants: els seus treballadors.

Fotos: Illa Carlemany

Al millor estil de Hollywood i de les grans cerimònies del món de l’espectacle, la catifa vermella va servir de preàmbul d’una celebració entranyable, per a commemorar els 10 anys d’història de l’Illa Carlemany. El bon ambient va ser present de principi a fi, amb treballadors animats i riallers que no van malbaratar ni un minut de la fantàstica celebració.

10è aniversari Illa CarlemanyEl trio Vibrand va fer ballar els assistents al ritme del soul i de la bossa nova, mentre un espectacle itinerant de màgia tenia lloc entre les taules dels convidats. Cada detall va ser ben pensat per amenitzar una nit tan especial, on alguns afortunats van rebre obsequis com ara xecs de regal del CCA i de la botiga Peak Performance, productes de Swarovski, cistelles de cosmètics de Perfumeria Júlia i altres sorpreses més.

10è aniversari Illa CarlemanyEmulant la forma d’un pastís gegant i decorat amb espelmes espurnejants, un arranjament festiu amb desenes de magdalenes va servir de colofó, per a carregar de dolçor aquest 10è aniversari de l’Illa Carlemany que ningú podrà oblidar.