(+Fotos) 40 temporades per a Shusski!

Shusski, la botiga de referència d’Andorra quant a lloguer i venda de material d’esquí, snowboard i esports de muntanya, va celebrar el seu 40è aniversari. L’acte va tenir lloc al centre d’oci UNNIC, a Andorra la Vella, el passat 16 de març, i va comptar amb la presència de polítics, empresaris i amics de l’esquí andorrà.

Fotos: Paula Cristina

40 anys de ShusskiFundada el 1982 al Pas de la Casa, Shusski s’ha consolidat com una marca líder en la venda i lloguer de material esportiu a Andorra. Actualment, compta amb 26 punts de venda arreu del Principat, oferint una àmplia gamma de productes per a esquiadors i snowboarders de tots els nivells. Des de la seva fundació, Shusski ha mantingut un alt estàndard de qualitat en el seu material i servei al client, que ha ajudat a consolidar la seva posició de lideratge en el sector.

40 anys de ShusskiLa vetllada va ser presentada per Quim Barceló, veu emblemàtica de l’emissora de ràdio FLAIX Andorra, que va donar la benvinguda als convidats a una celebració que no només va ser una oportunitat per a commemorar els 40 anys de la botiga, sinó també per a reconèixer la importància de la marca en el sector de l’esport andorrà. Shusski ha estat un pilar fonamental en el desenvolupament de l’oferta esportiva del país, i la seva influència es fa notar en tots els punts de venda que té arreu del Principat.

40 anys de ShusskiEn resum, la celebració del 40è aniversari de Shusski va ser un èxit rotund, amb la presència de clients fidels i personalitats destacades del món de l’esport i del sector empresarial d’Andorra. La vetllada va ser una oportunitat per a reconèixer l’aportació de la marca en el sector esportiu del país, i per a celebrar la seva continuïtat com a referent en el seu sector.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

40 temporades per a Shusski!

democrates 2023