(+Fotos i vídeo) 40 temporades per a Shusski!

Shusski, una de les botigues amb més trajectòria d’Andorra quant a lloguer i venda de material d’esquí, snowboard i esports de muntanya, va celebrar el seu 40è aniversari. L’acte va tenir lloc al centre d’oci UNNIC, a Andorra la Vella, el passat 16 de març, i va comptar amb la presència de polítics, empresaris i amics de l’esquí andorrà. 

Fotos: Paula Cristina

40 anys de Shusski

Fundada el 1982 al Pas de la Casa, Shusski s’ha consolidat com una marca líder en la venda i lloguer de material esportiu de muntanya a Andorra. Actualment, gràcies al suport  i a la confiança dels clients, però sobretot de l’equip humà que ha acompanyat l’empresa des del primer dia, Shusski disposa de 26 punts de venda arreu del Principat, gràcies a l’exitosa fusió amb Pic Negre, una fita que ha permès oferir una àmplia gamma de productes a un nombre més ampli d’esquiadors i snowboarders de tots els nivells. 

40 anys de Shusski

Des de la seva fundació, Shusski ha mantingut un alt estàndard de qualitat en el seu material i servei al client, que ha ajudat a consolidar la seva posició de lideratge en el sector. Sobre aquest factor, l’Enric Pujal, propietari de la companyia, va fer èmfasi durant el seu discurs, però també es va mostrar molt agraït vers el compromís que el seu equip i les persones que hi treballen han dedicat al llarg dels anys. 

40 anys de Shusski

Com no podia ser d’una altra manera, Alfonso Torreño, director general; Richard Mourre, soci de Pic Negre, i el mateix Pujal, van donar la benvinguda als convidats a una celebració que no només va ser una oportunitat per a commemorar les 40 temporades de Shusski, sinó també per a reconèixer la importància de la marca en el sector de l’esport andorrà. Shusski ha estat un pilar fonamental en el desenvolupament de l’oferta esportiva del país, i la seva influència es fa notar en tots els punts de venda que té arreu del Principat.

En resum, la celebració del 40è aniversari de Shusski va ser un èxit rotund, amb la presència de clients fidels i personalitats destacades del món de l’esport i del sector empresarial d’Andorra. La vetllada va suposar una oportunitat per a reconèixer l’aportació de la marca en el sector esportiu del país, i per a celebrar la seva continuïtat com a referent en el seu sector, perquè, si una cosa té clara la marca és que, avui en són 40, però tenen ganes de fer-ne molts més!

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

40 temporades per a Shusski!