(+Fotos) A tota marxa al Fitness Party Weekend de Princiesport

Entre els dies 16 i 17 de setembre, els socis de Princiesport i el públic en general van gaudir d’un cap de setmana d’activació física, guiat per la vibrant i enèrgica ambientació musical del DJ Richy Vuelcom.

Fotos: Reinaldo Márquez

Fitness Party Weekend a PrinciesportPrinciesport no para de donar sorpreses als seus socis i al públic en general, ja que, a banda d’organitzar divertits tornejos de pàdel, els passats 16 i 17 de setembre, el popular centre esportiu de la capital va obrir les seves portes per a acollir el Fitness Party Weekend.

Fitness Party Weekend a PrinciesportEs tracatava d’una jornada especial en què els assistents, guiats per diferents monitors de Princiesport, van gaudir de sessions de tonificació, body combat, ioga i zumba, totes, a la seva manera, activitats ideals per a estimular el cos, la ment i l’ànima.

Fitness Party Weekend a PrinciesportA banda de les multitudinàries i molt animades masterclasses realitzades pels membres del ‘Princiteam’, la pujada de decibels va anar a càrrec de l’incombustible DJ i productor Richy Vuelcom, un dels noms més importants de l’escena musical electrònica del nostre país.

Fitness Party Weekend a PrinciesportPer descomptat, tots els participants al Fitness Party Weekend, organitzat amb el patrocini de Viladomat Esports i Crèdit Andorrà Suporting, van viure una experiència única i agradable en què van provar de primera mà algunes de les tantes activitats dirigides que fan de Princiesport el club esportiu per excel·lència de la capital andorrana.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

A tota marxa al Fitness Party Weekend de Princiesport