A+A inicia el seu procés d’expansió internacional

A+A Club Dry Bar, una desfilada plena d'estil i color

Pels jardins de l’Abba Xalet Suites Hotel van desfilar 7 models amb pentinats de rabiosa actualitat, emulant les celebrities més importants d’arreu del món. Un total de 80 persones, entre clients, amics i professionals, van poder gaudir d’aquesta mostra, que servirà per enfortir, encara més, la imatge d’A+A Club Dry Bar.Troba més informació aquí: https://www.donasecret.com/societat/esdeveniments/aa-expansio-internacional/

Publiée par Dona Secret sur Mardi 2 juillet 2019

A+A Club Dry Bar, ubicat a l’Avinguda Meritxell, 47, d’Andorra la Vella, es va inaugurar el passat mes de febrer i el seu creixement ha estat meteòric. Aquesta idea de negoci, que consisteix a gaudir d’un bon còctel, mentre et pentinen i gaudeixes de les teves amistats, va néixer ja fa uns anys, als EUA i ara és una realitat a Andorra, de la mà de l’Agustina Brunacci, reconeguda professional del sector.

Model Romanela Amato A+A Dry Club Bar
Foto: Paula Cristina

Per a qualsevol dels diferents tractaments que us poden oferir com ara: pentinats de models o actrius, llis, volum, recollits, trenes o ones, entre altres, també us oferiran cafè i pica-pica. Una fórmula que unifica bellesa i plaer, sense límits, i uns serveis que van més enllà del convencional.

Convidats a la desfilada A+A Dry Club Bar
Foto: Paula Cristina

En la línia del seu èxit i projecció al país, A+A va oferir ahir a la tarda, a l’Hotel Abba Suites Xalet, la seva 1a desfilada show de pentinats. Aquesta iniciativa, que ha estat possible gràcies a la col·laboració de dues grans marques de prestigi, com ara Davines i Gold Hair Care, promet continuïtat, a causa de l’excel·lent acollida que va rebre en aquesta ocasió, amb més de 80 convidats.

Desfilada de Yolanda Cid amb A+A Dry Club Bar
Foto: Paula Cristina

Pels jardins de l’hotel van desfilar 7 models, que ja formen part de la companyia, amb pentinats de rabiosa actualitat, emulant les celebrities més importants d’arreu del món. Un total de 80 persones, entre clients, amics i professionals, van poder gaudir d’aquesta mostra, que servirà per enfortir, encara més, la imatge d’aquesta marca.

Model amb pentinat fet per A+A Dry Club Bar
Foto: Paula Cristina

Pel que fa al futur de A+A, l’expansió internacional ja figura en la seva estratègia i, ben aviat, comptarà amb una sucursal a França, però la idea de l’Agustina Brunacci és, posicionar aquesta marca arreu del món, amb la col·laboració de dos socis de prestigi, com ara Davines, una marca que aposta per l’equilibri entre bellesa i sostenibilitat i Gold Hair Care, una marca escandinava que només utilitza productes purs i naturals per al cabell. Aquestes dues marques les podeu trobar en exclusiva a A+A.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Agustina Brunacci propietària d'A+A Dry Club Bar
Foto: Paula Cristina