Emotiva actuació del Ballet de l’Òpera Nacional de París

Amb el nom de “La passió per la dansa”, les estrelles de l’Òpera Nacional de París van oferir, el passat 24 de març, un espectacular programa que va fer viatjar musicalment els assistents per diferents èpoques i va fer vibrar les sensibilitats més diverses. A més, van oferir al públic dues coreografies que eren estrena mundial.
L'Òpera Nacional de París
Foto: Nelly Dedea
El Ballet de l’Òpera Nacional de París va fer un regal molt especial per celebrar els 25 anys de la Temporada Morabanc de Música i Dansa: l’estrena mundial de dues coreografies, “Arbakkin” i “Entreacte”, interpretades per Laetitia Pujol i Alessio Carbona, i Caroline Osmont i Marion Gautier de la Charnacé, respectivament. Els ballarins van oferir un espectacle excepcional, on es barrejava la dansa clàssica més pura amb el ball modern, interpretat amb una professionalitat impecable, gran mestria i sensibilitat. El Ballet de l’Òpera Nacional de París compta amb més de tres segles d’història i segueix difonent, a través del món, tant espectacles clàssics com apostes més arriscades, modernes i innovadores. Aquesta companyia segueix fidel a la seva doble vocació de transmissió de valors consagrats i d’obertura a la nova creació.
Equip de L'Òpera Nacional de París
Foto: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara
Les estrelles d’aquesta companyia van fer posar el públic dempeus en un Centre de Congressos ple a vessar. La lesió d’un dels ballarins estrella, l’Hugo Marchand, va fer variar l’ordre del programa, però això no va restar ni una mica de lluïment a les estrelles de la companyia, Amandine Albisson, Valentine Colasante i Laetitia Pujol, que van enamorar el públic assistent.
Acrobàcia de L'Òpera Nacional de París
Foto: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara
Els ballarins i ballarines van estar acompanyats amb música en directe a càrrec de músics de la mateixa companyia: dos acordionistes i una pianista, que es van afegir a la música enregistrada.
Públic a L'Òpera Nacional de París
Foto: Nelly Dedea
La gala d’estrelles de l’Òpera de París és el tercer espectacle de la Temporada Morabanc, que organitza el comú d’Andorra la Vella, i compta amb la col·laboració excepcional de l’ambaixada de França a Andorra que s’afegeix als patrocinadors permanents com són Park Piolets i Andorra Park Hotel.
Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Convidats L'Òpera Nacional de París
Foto: Nelly Dedea