Andbank referma el seu suport a la Federació Andorrana de Natació

El passat 2 de juliol, Joan Clotet, nou president de la Federació Andorrana de Natació (FAN), va oferir la seva primera compareixença pública al capdavant de l’organització. Josep Maria Cabanes, subdirector general de Banca País d’Andbank, també va ser-hi present.

Fotos: César Vidal

Roda de premsa de la Federació Andorrana de Natació

En la seva primera al·locució pública com a president de la FAN, Joan Clotet va expressar, de manera clara, que “si volem que els equips nacionals, tant de natació com d’artística millorin, han de tenir una piscina on poder entrenar amb garanties”, un objectiu que marcarà la seva agenda i la de la junta directiva que presideix.

Joan Clotet

Clotet va remarcar la necessitat de comptar amb un recinte esportiu en el qual es pugui entrenar de manera constant, per tal que els nedadors del país tinguin la possibilitat d’apujar el seu nivell competitiu, ja que, en l’actualitat, els equips de la FAN entrenen de manera itinerant en diferents espais esportius del país, una situació que s’ha vist molt més marcada a partir de l’incendi que va afectar les instal·lacions del Centre Esportiu dels Seradells.

Josep Maria Cabanes

Josep Maria Cabanes, subdirector de Banca País d’Andbank, es va mostrar satisfet amb les propostes fetes per Clotet, al qual el va mostrar el seu suport. “Nosaltres apostem per la lluita contra el càncer, però també per l’esport base. Estem molt contents de poder ajudar a la Federació Andorrana de Natació”, va dir el representant de l’entitat financera, qui va exhortar a la nova junta directiva de la FAN perquè continués el treball fet pels seus successors, de manera que el futur dels nedadors del país pugui esdevenir en èxits i bones participacions.

Clotet, finalment, va deixar entreveure que, per als pròxims quatre anys de gestió, la planificació de la FAN veurà una contenció de la despesa, arran de la reducció d’ingressos que anticipa per al 2021.