(+Fotos) El concert solidari de ‘Los Mustang’ i ‘Los Diablos’ fa ballar a tothom

Més de 300 persones es van aplegar, el passat 20 d’abril, al Centre de Congressos de la capital, per gaudir dels més grans èxits del rock i pop espanyol, interpretats per Agustín i Santi, les veus mítiques dels grups ‘Los Mustang’ i ‘Los Diablos’. La implicació dels artistes, sumat a la col·laboració del públic i dels patrocinadors, va fer possible la compra de 10 noves perruques de cabell natural destinades al banc de perruques oncològic, impulsat per Andbank.

Fotos: Xavi Pujol

En aquesta ocasió, la solidaritat va unir a Andorra amb dues grans llegendes de la música, Santi Carulla i Agustín Ramírez, cantants de ‘Los Mustang’ i ‘Los Diablos’, que si bé ja hi havien compartit escenari en altres ocasions ho van fer una altra vegada per lluitar contra el càncer i col·laborar amb el banc de perruques solidari que, des de fa uns mesos, ha posat en marxa Andbank.

Al llarg del concert, el públic present va poder gaudir d’un repertori molt variat on no van faltar èxits com ara “Oh, oh July”, “Fin de semana” i “Un rayo de sol”, que es van corejar de principi a fi. La temperatura de l’escenari va pujar, encara més, quan Ramírez de Los Diablos va interpretar ‘Acalorado’. El mateix va passar quan Santi Carulla va cantar “Submarino Amarillo”, una cançó ovacionada pels assistents, que va batre rècord de vendes a Espanya en els anys 60, superant, fins i tot, la versió original de The Beatles. Com no podia ser d’una altra manera, els artistes es van acomiadar de la capital a tot ritme i fent ballar a tots els assistents, que van abandonar les seves butaques per seguir el trenet que es va muntar de forma espontània.

Amb els diners recaptats de la venda d’entrades, que van tenir un cost de 10 euros, el Banc de Perruques oncològiques, va sumar 10 noves perruques que s’hi afegeixen a les ja disponibles. El servei de perruques solidàries, ubicat al centre d’estètica Kerala, és totalment gratuït i cedeix les perruques a les persones que hagin perdut el cabell o que estiguin a punt de fer-ho, a causa de la quimioteràpia. Com que la demanda del servei ha anat en augment, des de la seva posada en marxa, Andbank continuarà impulsant diferents tipus d’iniciatives solidàries per recaptar més fons i així poder obtenir més perruques de cabell natural.

Concert solidari amb els cantants de los Mustang y los Diablos, Santi i Agustín