&AndBeer guanya el gold prize en la categoria ‘experimental beer’ del BBhh22

Aquest matí, el Barcelona Beer Challenge 2022 (BBCh22) ha atorgat la Medalla d’Or en la categoria Experimental Beer (Cervesa “diferent” a la resta de categories) a la cervesa andorrana &AndBeer, quedant per davant de dos líders cervesers Basqueland (Silver Prize) i TYRIS (Bronze Prize). En aquesta edició del BBCh22 han participat 215 cerveseres de 15 països, presentant un total de 1.315 cerveses.

&AND HYDROBEER ha estat la cervesa guanyadora en la categoria ‘Experimental Beer’, una mescla d’hidromel (elaborada amb mel d’Andorra) i cervesa Blonde Ale, sotmesa a un tractament posterior en barrica. Tot això i en conjunt fa que sigui una cervesa singular que equilibra els sabors i aromes de la mel i de la barrica, acompanyats d’un interessant grau d’alcohol.

Segons &AndBeer, aquest premi és un reconeixement a una cervesa singular i també un reconeixement intern a la funció de i+d posada en marxa fa aproximadament quatre mesos, i a partir de la qual &AndBeer ja ha creat prop de 15 referències. Totes elles avaluades per un petit segment del mercat andorrà amb resultats molt satisfactoris.