Andorra la Vella va celebrar el Dia Mundial de la Infància

En el marc del Dia Internacional de la infància, el passat 20 de novembre, les escoles bressol d’Andorra la Vella es van unir a la campanya #goblue promoguda per Unicef. Una iniciativa, que té com a objectiu conscienciar el respecte als drets dels nens.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Durant la jornada del 20 de novembre, les escoles de Serradells i Santa Coloma, el Casal d’Infants El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma es van sumar al moviment #goblue impulsat per UNICEF. Per aquest motiu, durant tota la jornada, es van dur a terme diferents activitats en les quals van participar els nens, les famílies i els educadors.

Per a la celebració d’enguany, Unicef Andorra va sol·licitar la col·laboració de les institucions públiques, empreses, escoles i personalitats del país per a tenyir de color blau el Principat.

Unicef busca incorporar a la societat el concepte #GoBlue, una iniciativa que es basa en il·luminar de color blau edificis emblemàtics; penjar missatges en les xarxes socials dels partits polítics, federacions, clubs esportius, associacions i fundacions; celebrar activitats infantils entorn del color blau i als drets de la infància a les escoles, ludoteques, punts joves i biblioteques; canviar la imatge corporativa d’empreses i entitats bancàries, o decorar els aparadors dels comerços amb tonalitats blavoses.

L’objectiu de l’Unicef, durant tota la jornada del dia 20 de novembre, va ser donar veu a tots els infants, i animar a entitats i col·lectius a escoltar les seves opinions.