(+Fotos) Andorra la Vella viu una Festa Major inoblidable

La capital andorrana va superar totes les expectatives amb la Festa Major 2023, després de signar un cap de setmana amb activitats i espectacles d’alta qualitat. Melendi, per descomptat, va ser l’artista que més il·lusió va generar entre els visitants, andorrans i residents, exhaurint les 5.000 entrades previstes per al seu recital.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

Festa Major d'Andorra la Vella 2023

Andorra la Vella va ser la parròquia de la música, la gresca i la diversió durant la Festa Major d’enguany, que va tenir lloc del 4 al 7 d’agost. Aquest esdeveniment anual va captivar i entretenir, tant residents com visitants, amb una variada gamma d’activitats que van cobrir totes les edats i gustos.

Festa Major d'Andorra la Vella 2023

El punt àlgid de l’esdeveniment va ser el fantàstic llistat de concerts que van omplir de joia diferents punts de la capital. Melendi, un dels noms més destacats del panorama musical espanyol, va oferir un espectacle emocionant i vibrant, a l’envelat instal·lat a l’aparcament de Prada Casadet, mentre que Delafé i Las Flores Azules, Porto Bello, Buhos, Gertrudis, La Principal de la Bisbal i Els Senyora, van oferir molt bones actuacions a l’escenari de la plaça Guillemó.

Festa Major d'Andorra la Vella 2023

Les activitats commemoratives i festives, com bé dèiem, no es van limitar a la música. El pregó inaugural, a càrrec de Casimir Arajol, un destacat activista cultural amb un profund coneixement d’Andorra la Vella, va marcar l’inici d’un cap de setmana emocionant. L’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella també va conquerir els aplaudiments dels presents en interpretar la tradicional Dansa del Pregó, donant el tret de sortida a quatre dies d’emocions en què la cultura popular també es va veure reflectida en una cercavila en la qual van participar el mateix esbart i els gegants d’Andorra la Vella, Les colles geganteres de Sant Pol de Mar i Valls, ciutats agermanades amb la capital, que també hi van ser presents.

Festa Major d'Andorra la Vella 2023

Els més petits van tenir la seva pròpia dosi de diversió amb activitats especialment dissenyades pel Consell d’Infants. La festa de l’escuma i la festa de l’aigua van ser una de tantes activitats que van dibuixar somriures en la canalla. Entre moltes altres activitats, el jovent va tenir l’oportunitat de disputar la Copa Andorrana de skateboarding a l’espai de l’skate park de la Serradora, amb trucs i acrobàcies espectaculars. Els tornejos de vòlei platja, al Parc Central, i l’open de pesca sense mort, al riu Valira, van afegir un altre toc d’emoció als dies festius.