(+Fotos) Andorra la Vella vibra amb el concert de Melendi

Dilluns 7 d’agost, 5.000 espectadors es van aplegar a l’envelat de Prada Casadet per ser partícips de la gira “Cerrando Cicatrices”, on Melendi va interpretar temes mítics com “Caminando por la vida”, “La boca junta”, “Un violinista en tu tejado” o “La Promesa”.

Fotos: Elena Melgarejo · Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

Melendi

A les 9 del vespre, l’artista va pujar a l’escenari amb un repertori de melodies sinceres i lletres profundes, que van captivar l’audiència des del primer acord. I és que, la demanda per veure Melendi en acció va ser tan abassegadora que totes les entrades en línia es van esgotar i no hi va haver la possibilitat de comprar-ne a taquilla. L’emoció per veure a l’artista era tan gran, que hi va haver gent que a les 12 del migdia ja feia cua davant de l’envelat per poder agafar un bon lloc a primera fila per gaudir de l’espectacle i no perdre’s cap detall.

Melendi

Després de les dues primeres cançons, Melendi es va presentar com si no haguessin passat més de 20 anys des que va començar a fer música «Me llamo Ramón Melendi y nunca quise ser cantante, en realidad, yo dediqué todos mis esfuerzos a ser futbolista». Els assistents van victorejar «Melendi» en diverses ocasions, amb la qual cosa ell es va mostrar molt agraït. Els seguidors de l’artista ho van donar tot, i van portar pancartes on posava «Se vende nuestro corazón por un abrazo» o «Melendistas de corazón». El públic es va entregar al cent per cent i l’artista asturià va fer saltar, ballar i cantar a ple pulmó tot el seu repertori, des del primer fins a l’últim dels seus èxits.

Melendi

Però la nit no només va ser protagonitzada per Melendi. Després del seu aclamat espectacle, els talents d’Eufòria, Mariona, Triquell i Edu, van mantenir l’energia viva a la plaça Guillemó, a partir de les 11 de la nit, on cadascú d’ells va presentar els seus temes. A primera fila, els més petits de la casa esperaven impacients poder escoltar el seu preferit i temes com “Et deixo la mà”, “Jugular” o “La cadena” van fer les delícies de tothom.

Melendi

Aquesta edició de la Festa Major d’Andorra la Vella va acabar mostrant una gran diversitat musical, amb estils que van abastar des de l’indie-electrònic de Delafé y las Flores Azules fins a la fusió de pop i rumba de Gertrudis o el pop-rock català de Buhos. I amb els ecos d’aquestes actuacions encara ressonant a la parròquia, Andorra la Vella va refermar el seu compromís amb la cultura i la música.

Gaudeix de totes les fotos del concert de Melendi aquí:

Concert de Melendi: Festa Major d'Andorra la Vella