Ansalonga homenatja al seu copatró, Sant Sebastià

Aquest 20 de gener, a l’església de Sant Miquel d’Ansalonga, mossèn Ramon Sàrries ha oficiat la missa en honor a Sant Sebastià, copatró de la vila ordinenca d’Ansalonga.

Fotos: Comú d’Ordino

Enguany, la festivitat de Sant Sebastià ha coincidit amb la sessió de Consell del Comú d’Ordino, però els cònsols Josep Àngel Mortés i Eva Choy no es s’han perdut l’oportunitat de compartir aquest dia especial al costat d’una quinzena de feligresos que han acudit a la Santa Missa, oficiada per mossèn Ramon Sàrries.

Autoritats d'Ordino amb Mossèn Ramon Sàrries a la missa de Sant Sebastià
Compromís per la preservació del medi ambient

Josep Àngel Mortès, cònsol major de la parròquia, ha estat emfàtic quant a la voluntat comunal de garantir la conservació del patrimoni natural d’Ordino, de manera equilibrada i en línia amb el desenvolupament econòmic de cara a les generacions futures, segons recull el nou ‘Pla de Sostenibilitat per a la parròquia d’Ordino, Reserva de la Biosfera’, presentat durant la primera sessió del Consell del Comú.

Sessió del Consell del Comú d'Ordino

En el debat, la consellera de ‘Movem Ordino, Sandra Tudó, ha demanat detalls sobre les mesures a prendre després d’obtenir les conclusions dels estudis posats en marxa, i com aquestes s’alinearien als Objectius de Desenvolupament Sostenible. En aquesta línia, si bé ha celebrat la iniciativa de la majoria en demanar aquesta diagnosi, ha manifestat la seva preocupació envers la construcció de noves edificacions que desdibuixen la parròquia, un neguit del qual Mortés ha pres nota.