Anyós Park acull el tradicional sopar de sòcies

És un sopar exclusiu per a sòcies. Ho tenen molt clar i, any rere any, les dones del Club Esportiu d’Anyós Park, es reuneixen entre elles per celebrar el tradicional sopar de Nadal.

Dones Anyós Park AndorraCom és habitual, només les dones poden assistir a aquesta celebració, que cada any reuneix a totes les sòcies del club esportiu. L’acte comença amb una sessió d’activitats esportives, amb una durada de dues hores i una vegada finalitzades es reuneixen totes en un sopar que serveix per enfortir lligams i per destensar les energies acumulades al llarg de l’any. Però sobretot és perfecte per despertar complicitats i intercanviar secrets. L’ambient que s’hi aconsegueix cada any és fantàstic.

Anyós Park AndorraA més, aquest any, abans del sopar, es va organitzar per a les assistents un tast de vins i caves de la marca Celler Parés Baltà-Winery, uns vins extraordinaris del Penedès, ecològics i amb denominació d’origen. Aquests productes estan distribuïts en exclusiva per l’empresa Nectarvi, Els amics del vi a Andorra. Després del tast, que les protagonistes de la festa van apreciar particularment, va començar l’animat sopar que es va allargar fins a altes hores de la nit amb regals i sortejos dels  seus patrocinadors, Lolë Andorra i Carita Paris, el centre de bellesa d’AnyósPark.