Dona Secret, al costat d’ Assandca i els malalts de càncer

Tal com estava previst, Dona Secret va donar el 5% de la recaptació publicitària de la revista del mes de novembre a l’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca). El Grup Dona Secret va fer entrega del xec al president de l’associació.

Gràcies a la forta implicació dels clients del grup, molt sensibilitzats per la causa per la qual treballa Assandca, la xifra recaptada va ser superior a l’habitual. La solidaritat de les empreses andorranes amb la causa dels malalts de càncer es va posar de manifest en la quantitat d’insercions publicitàries el passat mes de novembre, de les quals un 5% de l’import, va anar a parar a Assandca. Cal destacar que, per a aquesta edició, des de Dona Secret es van fer preu molt especials per aconseguir un nombre important d’anunciants.

Així, la directora de la revista Dona Secret, Mari Carmen Grau, va fer entrega del xec al president de l’entitat, Josep Saravia, complint així amb el compromís adquirit amb els anunciants i també amb Assandca. El Grup Dona Secret vol agrair molt sincerament a tots els anunciants la seva aportació, i la seva implicació amb la causa d’Assandca.