Arriba més ràpidament amb Muvif

La plataforma digital Muvif, impulsada per If Rent, et permetrà llogar un vehicle elèctric o compacte per minuts o per dies, sigui quina sigui la teva necessitat. I oblida’t de tràmits!

Fotos: Nelly Dedea

Presentació plataforma MuvifEn l’actualitat, les plataformes digitals han marcat la proliferació de nous negocis, com ara el carsharing, un servei de lloguer de vehicles per períodes més limitats que, en resumits comptes, et donarà l’oportunitat d’arribar al teu destí sense pagar més del necessari. Muvif, la nova aplicació d’If Rent, t’aproparà al teu destí.

plataforma MuvifEl seu funcionament és molt simple, i així va quedar demostrat a la presentació de llançament que va tenir lloc al centre comercial Illa Carlemany. Només has de buscar un vehicle amb el teu smartphone, reservar el cotxe que més et vingui de gust i conduir amb tota seguretat. Els únics requisits són tenir 21 anys o més, un mínim de dos anys amb el carnet de conduir i una targeta de dèbit o crèdit vàlida.

Convidats a la presentació de la plataforma MuvifMuvif es presenta com a una nova forma de moure’t, amb una flota de 8 vehicles, que s’ampliarà a 20 unitats a finals d’any o principis del 2020. Actualment, pots triar entre cotxes elèctrics Smart, de dues o quatre places, per només 0,10 euros el minut, i Renault Clio, Citröen C3 o Renault Megane, per una assequible xifra que va de 0,12 a 0,15 euros per minut de recorregut. I, si el que necessites és un vehicle més gran, com ara una furgoneta, cada minut representarà uns 0,19 euros per minut.

Públic a la presentació de plataforma MuvifPel que fa als vehicles impulsats per combustible, totes les despeses relacionades amb benzina estan cobertes en qualsevol de les estacions de servei Repsol i Shell del Principat d’Andorra, a través de targetes úniques i vinculades al vehicle llogat. Això sí, com es tracta d’una plataforma de vehicles compartits, no oblidis recarregar el dipòsit del teu cotxe, perquè una altra persona pugui arribar al seu destí.

Còctels a la presentació de la plataforma MuvifDe moment, Muvif disposa de places d’aparcament exclusives a la Baixada del Molí, al pàrquing exterior del centre comercial Illa Carlemany i, a l’Hotel Diplomàtic, pel que fa a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. A la resta de les parròquies, es podrà aparcar en les zones autoritzades, que no representin un obstacle per al trànsit i que no siguin zona blava.

Fins al dissabte, dia 17 de novembre, podràs gaudir d’una promoció especial a l’estand de Muvif a l’Illa Carlemany, ja que, en donar-te d’alta en la plataforma, rebràs 30 minuts gratuïts del servei.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Equip de Muvif

andorra a taula