Dietètica Tana té la clau per a recuperar-te de qualsevol molèstia en temps rècord

Des que la marca Holilaf va arribar a les lleixes de Dietètica Tana, els seus pacients han notat una millora de la seva simptomatologia, particularment en veure una important reducció del temps de recuperació.

Fotos: César De Pablos

Equip Holilaf a Dietètica TanaEls laboratoris Holilaf, especialistes en fitoteràpia i medicina natural, han sabut trobar la fórmula perfecta per a tractar diverses malalties i afeccions comunes, com ara la grip, els refredats i altres patologies que dificulten la nostra rutina. I, a Dietètica Tana, podrem trobar una àmplia varietat de productes desenvolupats per a recuperar la nostra salut en el menor temps possible.

Productes Holilaf a Dietètica TanaHolilaf elabora productes dietètics que encaixen dins de la medicina sistèmica, i no requereixen una prescripció mèdica per a ser adquirits pel consumidor final. Són fabricats amb base de plantes medicinals, vitamines, minerals i oligoelements, disposats en un equilibri perfecte perquè tingui l’efecte desitjat sobre la patologia específica a tractar, sigui una inflamació de qualsevol tipus o altres afeccions com ara bronquitis, amigdalitis, faringitis.

Representants Holilaf a Dietètica TanaSi bé hi ha molts productes al mercat, adreçats a tractar tota mena de malalties, la realitat és que són pocs els que tenen una bona eficàcia terapèutica. Així ho va afirmar Rafael Lafuente Sánchez, director gerent d’Holilaf, qui també treballa com a metge general. “Amb els nostres productes aconseguim una major rapidesa pel que fa a l’actuació dels components davant les diverses patologies, i a un cost menor. Volem que l’abordament terapèutic sigui efectiu, ràpid i que els preus siguin els més baixos possibles”, va explicar.

Segons Lafuente Sánchez, qui va oferir una formació als professionals de la reconeguda botiga de nutrició, dietètica i herbolària, algunes de les diferents referències d’Holilaf són complementàries, però no substitutives, dels tractaments oncològics, i va destacar que també “tenim un ventall de productes que ajuden a reduir l’ansietat, l’angoixa, les càndides, problemes gàstrics, articulars o degeneratius”.

Holilaf a Dietètica TanaAl Principat d’Andorra, Dietètica Tana ofereix aquests productes de manera exclusiva i, cada divendres, l’equip d’Holilaf realitzarà consultes mèdiques al local ubicat a la Baixada del Molí, núm. 5, d’Andorra la Vella. La cita es pot reservar presencialment o a través del telèfon +376 867 782.

Troba més fotografies al nostre Facebook.