Becier Viatges va presentar un divertit Afterwork Caribbean Party

Ahir a la tarda es va celebrar, a les instal·lacions de Becier Viatges, ubicades al carrer Prat de la creu, 65, d’Andorra la Vella, un divertit Afterwork anomenat ‘Caribbean Party’. L’acte va servir per a presentar les darreres novetats de la companyia en matèria de viatges amb destinació al Carib i el local es va ambientar amb temàtica característica d’aquest exòtic paradís.

Festa afterwork Becier
Foto: César De Pablos

La festa, a la qual van assistir un gran nombre de convidats, va comptar amb grans al·licients com ara un excepcional càtering, elaborat pel Rebost del Padrí; còctels, mojitos i música caribenya, de la mà d’El Teu Espai. I, com no podia ser d’una altra manera, no va faltar el ritme tropical per excel·lència, la salsa, una deferència de l’Associació Salsa Andorra, que va posar tots els assistents a ballar al més pur estil caribeny.

Mojitos el teu espai
Foto: César De Pablos

També es va poder degustar el famós rom Diplomático, segon rom més trendy de l’any 2015, segons l’informe que anualment realitza el World’s 50 Best Bars Annual Report, entre els millors 50 locals més prestigiosos del món. Però, si no vàreu tenir l’oportunitat d’assistir a la festa, encara teniu temps de visitar Becier Viatges i podreu gaudir de tot això en els països d’origen, a què espereu!

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Ball de salsa becier viatges afterwork
Foto: César De Pablos