El Maridatge Solidari va recaptar 2300 euros per a Càritas

Ahir al vespre, es va celebrar, a la vela del Prat Nou, de Sant Julià de Lòria, un sopar Maridatge Solidari, que va comptar amb la participació de grans xefs andorrans com ara Lucia Abreu, del Racó de l’Anna; Roger Biosca, de l’Hotel Isard; Clàudia Coma, Carles Flinch, de Can Manel; Sergi Vallès, d’Hotansa; els formatges de Josep Ma Troguet, Casa Raubert; la pastisseria de Lacasa; confitures i gelees de Casa Gendret i la ratassia de la Carmeta, que van delectar els afortunats comensals amb un exquisit menú.

Plat maridatge gastronòmic
Foto: Josep Segura

D’altra banda, la gastronomia del país es va maridar amb diferents vins dels cellers del país com ARA Borda Sabaté, Casa Auvinyà i Mas Berenguer, que també van sorprendre gratament els assistents al sopar. Val a dir que, els enòlegs de Casa Auvinyà, Martí Magirnyà i Iolanda Carazo, de Casa Sabaté; ens van endinsar, amb les seves explicacions, en el meravellós món del vi.

Equip Casa Auvinyà Maridatge Solidari
Foto: Nelly Dedea

El menú degustació va començar amb un aperitiu d’embotits artesanals de Cal Jordi i demostració a càrrec de Jordi Planes. Després es va servir una crema de carbassa amb entrebancs de castanya i polsim de sajolida; acompanyada del vi Imagine del celler Casa Auvinyà. Tot seguit, es va degustar una coca de calçots amb romesco i calamar amb cabell d’àngel de xili; regat per un vi Cortó Carlomagno del Celler Mas Berenguer.

Pare Pepe Maridatge Solidari
Foto: Nelly Dedea

A posteriori, es van servir tavelles amb morro de porc i trompeta de la mort, amb vi Evolució Pirot Noir del Celler Casa Auvinyà. Després li va tocar el torn a la truita de riu reposada amb romaní, arròs de taronja i algues, acompanyada del vi Escol del Celler Casa Sabaté.

Carine Muntaner Maridatge Solidari
Foto: Nelly Dedea

Després va venir un mar i muntanya de peus de porc i llamàntol sobre chutney de rossinyols i enfangat amb salsa agredolça de raïm, maridat amb vi Torb del Celler Casa Auvinyà. I, per finalitzar, es va servir un tast de formatges; amb vi Evolució Syrah del Celler Casa Auvinyà, rebosteria variada, confitures i gelees; amb acompanyament del vi escumós 902TC i ratassia.

Concert Maridatge Solidari
Foto: Josep Segura

L’acte, organitzat pel departament de Turisme del Comú de Sant Julià de Lòria, va sorprendre, no només pel maridatge, sinó també per l’exquisida i estudiada decoració i ambientació de l’interior de la vela, que va quedar impactant i acollidora. La gala va estar magistralment conduïda per la periodista Rosa Alberch i l’objectiu de l’esdeveniment va ser recaptar fons per a Càritas Andorrana.

2300 euros Maridatge Solidari
Foto: Josep Segura

El preu de sopar va ser de 50 euros i, els 96 comensals que van assistir al mateix, van fer possible l’entrega d’un xec per valor de 2.300 euros, al representant de Càritas a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Entre els assistents cal destacar la presència de diferents personalitats de la classe política del país, majoritàriament del comú lauredià.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Maridatge Solidari
Foto: Josep Segura