Bespoke Closet i Katya Muir van presentar un Showroom Taller a The Embassy

El passat dimecres, dia 4 de desembre, va tenir lloc, al córner que Bespoke Closet té a The Embassy, un Showroom Taller, amb l’objectiu d’assessorar a les clientes i amigues de la boutique, sobre les diferents tendències i combinacions per les quals poden optar per anar impecables aquestes festes de nadal.

Fotos: Paula Cristina

Katya Muir amb Bespoke Closet a The EmbassyL’assessora de moda de la nostra revista, Katya Muir, va ser l’encarregada de mostrar els diferents looks i combinacions que Bespoke Closet ofereix per aquestes festes. La idea era combinar diferents propostes i tendències, de la nova col·lecció de Bespoke Closet, perquè el resultat fos visible per a les 15 privilegiades convidades, ja que l’acte va ser privat i limitat. Per tant, una model va lluir les diferents propostes de roba, de les marques: Alix the Label, Anine Bing, Anonyme, Antik Batik, Charlie Joe, Indi and Cold, La Condesa, Les Coyotes Paris, Momoni, My Sunday Morning, Rachel Zoe, Swildens, Tara Jarmon, Tendreses i Via Massini; així com els complements i accessoris de Katya Muir, que no van deixar indiferents cap de les assistents a l’acte.

Katya Muir amb Bespoke Closet a The EmbassyDesprés de la desfilada i dels comentaris de la Katya, es va servir un refrigeri on tothom va poder degustar uns excel·lents macarons i xampany. En finalitzar l’acte, l’assessora de moda i fashion bloggers, Katya Muir, va manifestar el seu desig de realitzar un Showroom Taller mensual, amb temàtiques diferents. Per al pròxim mes de gener, la proposta estarà centrada en la manera de lluir un perfecte street style.

Bespoke Closet és una boutique de roba exclusiva per a dona, que compta amb dos establiments al Principat d’Andorra, un a la plaça Rebés, 12; d’Andorra la Vella i un altre a The Embassy.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Showroom Katya Muir amb Bespoke Closet a The Embassy