Comercial Renoir va tancar exitosament el 1r Symposium Indiba Andorra

Compromesos amb l’oferta de productes i serveis de primeríssima qualitat, en matèria d’estètica i bellesa, Comercial Renoir va tancar de manera exitosa una jornada única al país, el 1r Symposium Indiba Andorra, on els professionals del sector van poder conèixer totes les novetats d’Indiba.

Tractament Indiba
Foto: César De Pablos

El simposi, amb un enfocament tècnic i formatiu, va servir de referència per als assistents, que van rebre una capacitació en tecnologia de radiofreqüència per al benestar, la bellesa i l’estètica; de la mà de Pilar Moraleja, responsable del departament de Formació d’Indiba Deep Beauty i Indiba Deep Care.

Simposi Indiba Andorra Comercial Renoir
Foto: César De Pablos

Per la seva part, José Canedo, director comercial de la marca per a Ibèria, va focalitzar la seva presentació en les diferències tècniques entre els diferents dispositius que Indiba ofereix al mercat de la bellesa i l’estètica, i va puntualitzar que l’empresa, amb presència en més de 65 països i més de 30 anys d’experiència, compta amb l’aval de més de 170 publicacions científiques i 8 tesis doctoral, que demostren l’eficàcia i els resultats dels seus equips. A més a més, Canedo va presentar l’Edna Pro, la nova generació d’Indiba Deep Beauty, que optimitza els resultats dels tractaments.

Pilar Simposi Indiba Andorra Comercial Renoir
Foto: César De Pablos

Tanmateix, hi va assistir el Dr. Sebastià Sendrós, director mèdic de la marca i responsable de l’Àrea Mèdica, Investigació Clínica i Vigilància Mèdica, que compta amb una reconeguda experiència, com a especialista, entorn de productes sanitaris i tècniques mèdiques de rehabilitació, esport, estètica i veterinària.

Presentació de José Canedo al Simposi Indiba Andorra Comercial Renoir
Foto: César De Pablos

Aquest 1r Symposium Indiba Andorra va tenir lloc a l’hotel Mola Park, d’Escaldes-Engordany, i va acollir una bona afluència d’esteticistes i fisioterapeutes del país, que van quedar molt satisfets amb la mostra. Comercial Renoir, per la seva part, és el distribuïdor oficial d’Indiba al Principat d’Andorra, i va qualificar el simposi com a un èxit.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Professionals de l'estètica al Simposi Indiba Andorra Comercial Renoir
Foto: César De Pablos

andorra a taula