Un apoteòsic Concert de Meritxell fa ressonar l’Auditori Nacional

Amb la magistral interpretació musical de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra, el Concert de Meritxell va captivar les ànimes del públic a l’Auditori Nacional.

Músics i artistes al Concert de Meritxell
Foto: Àlex Tena

Una nova edició del Concert de Meritxell va tenir lloc de manera exitosa davant d’un públic compromès, que va omplir de gom a gom la sala de l’Auditori Nacional d’Andorra, per gaudir de les composicions musicals interpretades per la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (JONCA), sota la direcció de Sergi Claret, Francesc Planella, Josep Bracero i Jordi Claret, membres del quartet de corda de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA).

Violoncelista al Concert de Meritxell
Foto: Àlex Tena

Sota el títol de “Colors visuals i musicals”, es va assolir una jornada híbrida entre la música i les arts plàstiques, gràcies a les intervencions artístiques dels joves Myriam Grau, Tomàs Manubens, Iris Tallada, Marta Moreno i Sara Tallada, tots ells participants del certament Talentejant 2019, organitzat pel Comú d’Escaldes-Engordany.

Artista al Concert de Meritxell
Foto: Àlex Tena

Amenitzat amb un text de Juanma Casero, que es va narrar durant tot el recital, els assistents van gaudir de la “Suite en si bemoll major TWV 55:B5, ‘Les Nacions’” del compositor alemany Georg Philipp Telemann, fins a la “Fuga i misteri” de l’argentí, Astor Piazzolla, passant per “Adagi i fuga”, una selecció de “Cinc peces per a orquestra de corda” i una selecció de “Serenata per a cordes en do major op. 48”, dels compositors Wolgang Amadeus Mozart, Paul Hindemith i Piotr Ilitx Txaikovski, respectivament.

Foto: Àlex Tena