(+Fotos) Creuem Fronteres recapta més de 1.200 euros amb un concert solidari

L’associació Creuem Fronteres va organitzar un concert benèfic a la sala del Prat del Roure, la recaptació del qual es destinarà a atendre les necessitats dels nens dels camps de refugiats de Tindouf, al Sàhara.

Fotos: César De Pablos

Concert de Creuem Fronteres

El passat 13 de maig, la sala del Prat del Roure, a Escaldes-Engordany, es va tornar a convertir en un punt de trobada per a una causa benèfica, aquesta vegada a favor dels refugiats del Sàhara.

Concert de Creuem Fronteres

Amb l’actuació musical de Juli Barrero, va obrir el teló del recital solidari. No hi va faltar, per descomptat, la interpretació d’un dels temes més exitosos del cantautor, ‘Plou a La Massana’, vídeo del qual –també hi ha ‘Dones d’aigua’– va col·leccionant nominacions i reconeixements a diferents certàmens internacionals.

Concert de Creuem Fronteres

També van pujar a l’escenari la cantant Mar Capdevila i la pianista Cristina Masferrer, que, en un format acústic, van donar vida a Sunset Dreams, coquetejant amb cançons prou conegudes com ara ‘Easy on me’, d’Adele, o ‘La Rosa’, d’El Petit Príncep. També en la línia de l’acústic, s’hi van presentar els joves de Slide, interpretant el hit ‘Losing my religion’, de R.E.M, i un clàssic com ara ‘Freed from desire’, de GALA.

Concert de Creuem Fronteres

El toc roquer, sens dubte un dels més ovacionats de la nit, va anar a càrrec de l’agrupació andorrana Freyja, que va saber fer vibrar el públic present amb cançons força mogudes, mentre que el punt final el van posar les veus coordinades del Cor de Rock d’Andorra, dirigits per Gil Blasi i Jordi Porta.

Concert de Creuem Fronteres

Lluïsa Hurtado, presidenta de l’associació Creuem Fronteres, va revelar a Dona Secret que, com a resultat del concert benèfic, es va poder recaptar una suma superior als 1.200 euros, que permetran l’ONG finançar la pròxima caravana als camps de refugiats de Tindouf, a Algèria.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Creuem Fronteres organitza un exitós concert a benefici del poble saharaui