(+Fotos) Daguisa Hotels tanca un mes de març molt musical

The Lobby Bar i The RoofTop Van, espais gastronòmics i d’oci predilectes de l’hotel Andorra Fènix, de Daguisa Hotels, va tornar a ser l’epicentre de les millors trobades musicals durant el mes de març.

Fotos: Noelia Farias · César De Pablos

Persones gaudint a la terrassa de The Rooftop Van

Si et pregunten quina és la millor manera d’acomiadar l’hivern, la millor resposta sempre estarà associada a passar-s’ho bé amb una copeta i les persones que més estimes. Aquesta ha estat la premissa de Daguisa Hotels que, durant tota la temporada d’esquí, va oferir una nodrida programació musical a The Lobby Bar i The RoofTop Van, apostes molt encertades per als que volen gaudir d’una estona distreta en una atmosfera diferent.

DJ a Daguisa Hotels

The Lobby Bar és el meeting-point urbà amb el qual compta l’hotel Golden Tulip Andorra Fènix, un espai en què els visitants –turistes i residents per igual– poden degustar tapes clàssiques i alhora modernes, mentre es refresquen amb una copa de vi, xampany Taittinger o els exclusius còctels Nio Cocktails en qualsevol de les seves presentacions. Per a elevar la qualitat d’aquesta saborosa experiència, Daguisa Hotels va preparar tot un itinerari musical per amenitzar les vetllades de dijous, amb les actuacions en directe del pianista Oscar León, Lia de Cuba, Alys Paramá i Ishtar Ruiz, que van saber captivar l’audiència durant cada actuació.

Públic a The Rooftop Van

L’après-ski de The RoofTop Van es va convertir en l’escenari de diferents DJ convidats, com ara Ángel de Andrés, Jordi Gendre, Madame, Lluís Bo, David Tudela i Marie Berson, que no van parar d’animar les tardes a la terrassa de l’hotel escaldenc. Els DJ residents Max, Dani Mega, Santi, Fran Moráis i Vasco F també van destacar per les seves punxades, amb les quals es van passejar entre èxits de l’actualitat i estils molt variats de la música electrònica.

Troba més fotos aquí:

Daguisa Hotels tanca un mes de març molt musical