L’Eau d’Andorra, el perfum de Dona Secret, la “vedette” de la fira

L’estand de Dona Secret va tornar a ser el que més públic va reunir a totes les hores dels tres dies de la Fira d’Andorra la Vella. En aquesta ocasió, la principal atracció va ser el nou perfum creat pel Grup Dona Secret, l’Eau d’Andorra.

Stand Grup Dona Secret Fira d'Andorra
Foto: Paula Cristina

La 40ena edició de la Fira d’Andorra la Vella va tornar a fer rècord de visitants. I l’estand de Dona Secret va enregistrar el major nombre de persones que, a banda d’endur-se l’última edició de la revista o el nou Business Andorra, venien atrets per la nova fragància Dona Secret, l’Eau d’Andorra, un perfum que impregnava tot l’espai de l’estand, tant des dels difusors col·locats per l’ocasió com per part de les hostesses que el proposaven als passants.

Models amb el perfum Eau d'Andorra by Dona Secret
Foto: César De Pablos

Els més menuts que s’acostaven a l’estand van tenir la sort de fer-se una fotografia amb el popular Bob Esponja, mentre que els seus pares degustaven un bon pernil i unes refinades delicadeses, acompanyats d’una copa de xampany.

Família amb Bob Esponja Dona Secret
Foto: Paula Cristina

La Fira d’Andorra la Vella va comptar amb la presència de pràcticament tots els polítics del país. La cònsol d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va refermar que es tracta de l'”esdeveniment principal del país”, per on van passar més de 70.000 visitants.

Selfie Conxita Marsol i Antoni Marti Fira d'Andorra
Foto: César De Pablos

Aquesta edició, a més, és la número 40, motiu pel qual es va voler fer un homenatge a les darreres quatre dècades amb una proposta que utilitza les noves tecnologies per mostrar al visitant la història del certamen.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Presentació Autoritats Fira d'Andorra la Vella
Foto: Paula Cristina