El Canòlich Music 2019 aporta un toc Eurovisiu

La 7a edició del Canòlich Music va comptar amb la participació de dos músics de renom, com ara Miki Núñez, representant d’Espanya al més recent concurs d’Eurovisió, i Cesc, jove cantant molt reconegut al país veí.

Fotos: Josep Segura

Joves al festival Canòlich MusicDurant els dies 22 i 23 de novembre, la parròquia de Sant Julià de Lòria es va unir per a celebrar el Canòlich Music Andorra 2019, un festival de música cristiana que arriba a la setena edició i que, a més a més, involucra als joves en diverses activitats al llarg de dues jornades molt intenses.

Agrupació Vocal Groove al Canòlich MusicEnguany, Miki Núñez va ser l’artista més esperat, ja que, després la seva participació en el Festival d’Eurovisió i l’èxit del seu tema “La Venda”, el seu impacte mediàtic ha estat molt important. La joventut va respondre amb molta joia i entusiasme en veure un altre dels artistes del moment, Cesc, un jove cantant quina carrera ha obtingut un impuls molt notori des dels seus inicis i, particularment, per la seva emotiva audició al programa ‘Factor X’.

Públic al Canòlich MusicTant la jornada de divendres com la de dissabte, van estar marcades per les activitats d’acollida i esmorzar a la plaça de la Germandat. Igualment, a primeres hores del matí, es van oferir les respectives benvingudes i pregàries a l’Auditori Claror, del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Però, va ser el ‘Scape Town’ una de les gimcanes celebrades, la que més expectació va despertar entre els més joves. L’activitat va consistir en la resolució de diferents reptes vinculats a l’ús responsable de les xarxes socials.

Pare Pepe ChisvertTanmateix, durant les dues jornades, els assistents al festival van gaudir de la popular botifarrada, a l’esmentada plaça de la Germandat, malgrat que alguns dels visitants van aprofitar els preus especials dels bars, cafeteries i restaurants de la parròquia laurediana, amb motiu del festival, per a passar una bona estona i complementar els àpats que van oferir al públic present.

DJ Garden al Canòlich MusicA més de la missa celebrada a la reformada església de Sant Julià i Sant Germà, el Festival de Música va tancar amb un concert celebrat al centre Esportiu de Sant Julià, que va comptar amb la participació de l’agrupació barcelonesa Vocal Groove, el DJ Nira, referent de l’EDM, House, Basshouse, Groove, Trap i Hardstyle, i va ser un dels encarregats de cloure una festa que va arribar fins a la mitjanit. DJ Garden, artista andorrà amb experiència a l’escena local, ens va presentar les seves mescles amb els temes del moment.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Joves al Canòlich Music