(+Fotos) El jovent i la canalla de l’Esbart Valls del Nord brille a l’Auditori Nacional

A l’Auditori Nacional d’Andorra, uns seixanta membres de les seccions de petits, infantils A, infantils B i juvenils de l’Esbart Valls del Nord van fer gala de les seves danses davant d’una sala plena de gom a gom. L’activitat va permetre recaptar fons per a una associació del país.

Fotos: Oliver Kinchella

Esbart valls del nord

Sota l’auspici del Comú d’Ordino i del Comú de La Massana, l’Esbart Valls del Nord va presumir de cohesió, dedicació i molt esforç en una posada en escena en què els petits i els joves van ser protagonistes d’una jornada plena de cultura, danses i tradicions, gràcies a la codirecció de Pilar Capdevila i Sandra Tudó, però també al suport que David Borràs va donar a les seccions de petits i infantils.

Esbart valls del nord

El passat 11 de juny, l’Auditori Nacional d’Andorra va obrir les portes per acollir desenes de persones que no van voler deixar passar l’oportunitat de gaudir plegats de catorze coreografies, sis de les quals eren estrenes, de les seccions més joves de l’Esbart Valls del Nord, entitat fundada a principis del 2011 per a enaltir la cultura i els valors d’Andorra, a través de la unió de dues parròquies, Ordino i La Massana.

Esbart valls del nord

La trobada, a banda de servir per a mostrar l’evolució dels dansaires més petits, va tenir un aspecte solidari que no va passar desapercebut. Gràcies a l’esperit altruista dels membres de l’agrupació cultural, la recaptació de les entrades, que es van vendre a 5 euros cadascuna, es va destinar als projectes que l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA) duu a terme per a visibilitzar i cobrir les necessitats dels pacients de malalties minoritàries del país i de les seves famílies.

Gaudeix de més fotos d’aquest esdeveniment aquí

El jovent i la canalla de l’Esbart Valls del Nord brille a l’Auditori Nacional