(+Fotos) El Real Madrid replica el seu èxit al Principat d’Andorra

En la seva primera edició al nostre país, els Clínics de la Fundació Real Madrid van superar totes les expectatives en esgotar la totalitat de places previstes per l’organització. L’activitat, que va integrar els conceptes de companyonia, esforç, solidaritat, aprenentatge i esport, va transcórrer al Centre d’Entrenament de la Federació Andorrana de Futbol, a La Massana, entre el 3 i el 7 de juliol.

Fotos: César De Pablos · FRM Clínics Real Madrid

FRM Clínics del Real Madrid a Andorra

Setanta-cinc nens i nenes d’entre 6 i 14 anys van gaudir d’una setmana inoblidable al primer clínic de futbol que la Fundació Real Madrid va organitzar al Principat d’Andorra, en el qual, a banda de treballar i millorar les seves habilitats amb el suport d’entrenadors certificats per la UEFA, van comptar amb la guia de Mireya Rubio Molina, coordinadora tècnica de futbol en l’àrea nacional de la Fundació Real Madrid.

FRM Clínics del Real Madrid a Andorra

Al llarg dels cinc dies que va durar el clínic, els joves jugadors van fer diferents sessions adaptades a les seves habilitats, posicions de joc i condicions físiques, de forma que el procés transcorregués de la forma més còmoda, natural i lúdica possibles. Els porters, a més a més, van complir amb rutines específiques per a millorar les seves aptituds al terreny de joc.

FRM Clínics del Real Madrid a Andorra
Un clínic integral

Per a la Fundació Real Madrid, és molt importat combinar la millor metodologia d’entrenament futbolístic i l’aprenentatge d’aquesta disciplina amb els valors de l’esforç, lideratge, treball en equip, companyonia i solidaritat. És per aquest motiu que el cos organitzador del primer clínic andorrà va voler deixar una empremta indeleble en els futbolistes que van passar per La Massana.

FRM Clínics del Real Madrid a Andorra

Així, doncs, els jugadors van rebre la visita del pilot de ral·li Albert Llovera, que els va encoratjar a perseguir els seus somnis amb una presentació carregada de motivació i inspiració. Els voluntaris de la Creu Roja Andorrana, per la seva part, van compartir un taller de primers auxilis, mentre que la dietista i nutricionista Marta Pons Jansana els va ensenyar les maneres més senzilles de preparar àpats saludables i alhora deliciosos. Finalment, un membre de la Policia d’Andorra va convidar els joves a mantenir una relació sana amb els seus companys, en un ambient marcat per l’amistat i el respecte on el bullying no tingui cabuda.

FRM Clínics del Real Madrid a Andorra
Fins a l’any vinent

Arran de la bona acollida del primer clínic de la Fundació Real Madrid a terres andorranes, la intenció dels seus promotors és poder repetir el 2024, amb més dates i places perquè més nens i nenes puguin gaudir plegats de l’esport més popular del món.