Els Petits Cantors oferiran dos concerts el pròxim cap de setmana

El cor d’Els Petits Cantors del Principat d’Andorra prepara un concert amb el Cor de Cambra Valls d’Andorra, on tots plegats interpretaran el ‘Jubilate Deo’ del compositor i pianista nord-americà, Dan Forrest.

Fotos: César De Pablos

Aquest migdia, a la plaça del Consell General, el conseller i president de l’associació del Cor dels Petits Cantors del Principat d’Andorra, Carles Enseñat, ha anunciat que l’agrupació serà protagonista de dos concerts, programats per als dies 15 i 16 de maig, al Santuari de Meritxell, “amb mesures estrictes de seguretat” i aforament limitat a només una quarantena de persones.

Carles Enseñat president Els Petits Cantors

Catherine Metayer, directora del cor, ha explicat que el concert es fonamentarà en el ‘Jubilate Deo’ de Dan Forrest, una composició basada en el Salm 100, ‘Aclameu el Senyor arreu de la terra’, amb influències musicals diferents i interpretada en set idiomes: llatí litúrgic, hebreu i àrab entrellaçats, xinès mandarí, zulu, espanyol i anglès. “El concert es divideix en set parts, amb una durada total aproximada d’una hora”, ha explicat Metayer, qui preveu deixar el seu càrrec el pròxim setembre, una vegada culminada la seva responsabilitat en l’organització del tradicional recital amb motiu del Dia de Nostra Senyora de Meritxell. “Jo em quedaré fins a Meritxell, això és segur. Si hi arriba una altra persona, jo em quedaré amb ella per ajudar-la al principi i, de mica en mica, me’n sortiré”, ha emfatitzat.

La reserva d’entrades és disponible al Centre Cultural La Llacuna i pels telèfons 830 060 i 323 674.

El format de l’espectacle serà de doble cor, és a dir, Els Petits Cantors seran acompanyats pel Cor de Cambra Valls d’Andorra, amb Nicolas Licciardi al piano, per la qual cosa s’espera l’actuació de més de 50 persones, segons ha precisat Metayer, qui ha lamentat que enguany no es pugui garantir una gira de concerts com sí que s’ha fet en anys anteriors. “És molt difícil moure tanta gent a concerts a l’estranger, perquè mai no se sap què pot passar amb la pandèmia. És millor quedar-nos a casa”, ha expressat.

Simon Binsted, president del Club Internacional d’Andorra, també ha assistit a la roda de premsa, en la qual ha lliurat un xec de 3.000 euros per contribuir amb l’activitat impulsada des d’Els Petits Cantors d’Andorra.

Simon Binsted