Encamp tanca la seva Festa Major entre acrobàcies i música

Entre els dies 13 i 16 d’agost, els encampadans s’hi van unir amb motiu de la Festa Major de la parròquia, una celebració que va estar marcada per les activitats a l’aire lliure.

Fotos: César De Pablos

El passat dilluns, dia 16 d’agost, es va oficiar la missa de Sant Roc, a l’església de Santa Eulàlia, activitat que va marcar el tret de sortida al darrer dia de celebració de la Festa Major d’Encamp. La jornada, que va cloure amb un castell de focs d’artifici al pont de Riberaigües, també va comptar amb espectacles i representacions aptes per a tota la família.

Activitats familiars festa major d'encamp

La Comissió de Festes va recuperar activitats tradicionals com ara els Ral·lis Sorpresa i l’homenatge als padrins de major edat de la parròquia.

Durant la tarda d’aquell dilluns, els riders de Kabra Bike van treure els aplaudiments dels espectadors amb una increïble exhibició de trial en bicicletes BMX, amb l’experimentat i llorejat ciclista i motociclista, Juanda de la Peña, al capdavant de la demostració. Entre salts i acrobàcies, ell i el jove Adrián Sanchis, van fer que tots els presents escalfessin motors abans que l’agrupació Van’d’bolo pugés a l’escenari.

Kabra Bikes a la festa major d'encamp

Si bé el recital va començar una hora més tard del que estava previst, la banda va saber fer vibrar la seva audiència; la majoria, cervesa en mà, aplegada a la terrassa del Can Fontcuberta. Algunes famílies, però, sí que es van animar a ballar les enèrgiques peces musicals interpretades per Van’d’bolo, com ara Livin’ on a prayer, de Bon Jovi, i All Star, de Smash Mouth.

Grup Van'd'bolo a la festa major d'encamp
Festivitat adaptada a la Covid-19

Gel hidroalcohòlic, distància de seguretat i espais oberts van configurar la fórmula infal·lible perquè la Festa Major encampadana es pogués dur a terme, amb el mínim impacte epidemiològic possible. És d’aquesta manera com la Comissió de Festes d’Encamp es va embutxacar un encert amb un programa que va comptar amb les actuacions musicals de Music Lovers, Sixtus, La Traca i el grup Hashtag, així com la batucada amb Bandarra Street Orkestra, el sopar del Jovent, jocs inflables d’aigua, jocs infantils, sessions de ioga, i els reconeixements als padrins més grans de la parròquia, entre altres activitats, que van despertar l’interès de turistes i residents.

Famílies a la festa major d'encamp