Escaldes-Engordany va celebrar l’escudella de Sant Antoni amb nous cònsols

Rosa Gili i Joaquim Dolsa, recentment escollits com a cònsols de la parròquia d’Escaldes-Engordany, van gaudir per primera vegada de la tradicional escudella de Sant Antoni al capdavant del Comú.

Fotos: César Vidal

Nou equip comunal d'Escaldes-EngordanyAmb bon temps, que va facilitar la multitudinària resposta de la població, Escaldes-Engordany també va celebrar l’escudella de Sant Antoni, una festa que aconsegueix aplegar els veïns i altres visitants, i fomenta l’esperit de germanor i convivència.

Visitants a l'escudella de Sant Antoni d'Escaldes-EngordanyA banda de tota la importància històrica i cultural que envolta la diada de Sant Antoni, tant per al país com per a la parròquia escaldenca, aquesta va ser una festivitat especial per a Rosa Gili i Joaquim Dolsa, ja que va ser la primera que van poder celebrar com a primers espases del Comú d’Escaldes-Engordany. Gili, cònsol major, va reconèixer la feina duta a terme per l’Associació d’Amics del Pont dels Escalls i va qualificar l’àpat com a “boníssim”; un petit gest que marca l’inici de la seva legislatura.

EscudellairesPel que fa a l’escudella, que va comptar amb la benedicció de mossèn Jaume Soy, l’estimació va ser d’aproximadament 3.000 racions que, tant el públic com diverses autoritats, van saber apreciar. Xavier Espot, cap de govern i autòcton de la parròquia, també acudir a la festa popular celebrada al Pont dels Escalls.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.