Escaldes-Engordany va encendre la llum del Nadal

El passat divendres, dia 29 de novembre, les autoritats comunals d’Escaldes-Engordany, acompanyades per una representació del pubillatge de la parròquia, van protagonitzar l’encesa de llums que anuncien l’arribada del Nadal.

Fotos: César De Pablos

RobotsL’expectativa i el goig van envair els carrers d’Escaldes-Engordany, entre persones que van aprofitar el Black Friday per fer les compres de darrer minut i, d’altra banda, per aquells que es van congregar a la plaça Coprínceps, per a ser testimonis de la tradicional encesa de llums de Nadal.

Espectacle a l'encesa de llums de NadalLa comitiva comunal, encapçalada per la cònsol major, Trini Marín, i el cònsol menor, Marc Calvet, van polsar el botó que va encendre quelcom més que les espurnejants llums, també l’esperit festiu de centenars de persones que es van sumar a l’activitat. Amb una plaça plena de gom a gom i un ambient d’eufòria col·lectiva, es van dur a terme diverses representacions culturals, com ara la dansa dels robots a l’avinguda Carlemany o el divertit espectacle de ball de l’Escola de Dansa 1r Pas.

Públic a l'encesa de llums d'escaldes-engordanyEl Cor Rock d’Encamp va donar el toc melòdic amb les seves nadales, que van incloure alguns èxits de la cultura pop moderna. Els follets juganers, que van obsequiar amb globus els nens presents, també van animar la celebració on no van falta les xocolates calentes i els xurros per a tothom.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Cor de Rock d'Encamp

democrates andorra