(+Fotos) Escalfor i il·lusió nadalenca per als usuaris de la Residència Clara Rabassa

Més de 140 persones han gaudit d’un entranyable berenar de Nadal a la Residència Clara Rabassa, el qual s’ha celebrat aquest 21 de desembre amb un quinto molt animat.

Fotos: César De Pablos

berenar de nadal a la residència clara rabassa

Feia poc temps des que la Residència Clara Rabassa va bufar les espelmes amb motiu del seu 31è aniversari, el 15 de desembre passat, així que, per què deixar passar l’oportunitat de gaudir d’un dia especial per segona ocasió? Aquesta vegada, el motiu de la festa, la qual s’ha dut a terme aquest dijous, ha estat un càlid i entranyable berenar de Nadal que ha aplegat 145 persones, entre usuaris del centre de dia, usuaris de la residència i familiars.

El berenar de Nadal de la Residència Clara Rabassa és una festa que se celebra any rere any per a portar alegria als residents i les seves famílies

berenar de nadal a la residència clara rabassa

Un deliciós càtering de postres nadalenques ha donat la benvinguda als convidats a aquesta divertida celebració, en la qual tots els presents han estat partícips d’un quinto molt festiu en què s’han atorgat unes cistelles que contenien des de vins, xampanys i torrons fins a espatlles de pernil.

berenar de nadal a la residència clara rabassa

Si bé la possibilitat de guanyar una d’aquestes cistelles ha il·lusionat a més d’una persona, el detall més bonic que han rebut els usuaris de Clara Rabassa ha estat una targeta de Nadal feta a mà pels infants de 1r i 2n de primària de l’Escola Andorrana d’Escaldes-Engordany, un gest que, sense cap mena de dubte, ho omplert d’escalfor aquesta celebració.

berenar de nadal a la residència clara rabassa

Cal destacar que el berenar de Nadal amb les famílies dels residents de Clara Rabassa és una de les festes més esperades de l’any, la qual, exceptuant els anys de pandèmia, s’ha celebrat de forma ininterrompuda i ha fet possible que tant residents, familiars i treballadors gaudissin d’un ambient de germanor i alegria.

Gaudeix de moltes més fotos aquí:

https://www.flickr.com/photos/donasecret/albums/72177720313535930