Els alumnes de l’Escola Andorrana de Sant Julià de Lòria van visitar Càritas Parroquial

Els infants de la classe els Mussols, del primer cicle de l’Escola Andorra de Sant Julià de Lòria, van visitar la seu de Càritas Parroquial, on van ser rebuts per mossèn Pepe Chisvert.

Fotos: Mònica Solans

Pepe Chisvert i nens a Càritas Parroquial

Acompanyats de les seves tutores i de la mestra de religió, els alumnes del primer cicle de l’Escola Andorrana de Sant Julià de Lòria, de la classe dels Mussols, van gaudir d’una visita didàctica i divertida, en la qual mossèn Pepe Chisvert, rector de la parròquia laurediana i consiliari de Càritas Sant Julià de Lòria, els hi va ensenyar el significat dels quatre cors que conformen el logo de l’organització.

Banc d'Aliments de Càritas Parroquial

Durant la visita, els nens, d’entre sis i vuit anys, també van comptar amb els voluntaris Anna Villa i Eduard Kirchner com a amfitrions. Ells els hi van explicar el funcionament del despatx d’acollida, el rebost solidari i els contenidors per a la recollida de roba per a les persones més necessitades. Va ser una activitat molt enriquidora per als infants, que van poder traslladar el seu saló de classes a un indret molt representatiu de la parròquia.

A banda de l’intercanvi entre tutores, voluntaris, mossèn i infants, els Mussols van fer una aportació d’aliments al rebost solidari, un ajut que va ser ben rebut pels representants de Càritas Parroquial.