Èxit rotund a la 1a Gala Benèfica de l’FPNSM

Amb una atmosfera marcada per l’entusiasme i la solidaritat, el passat 22 de novembre es va celebrar la 1a Gala Benèfica de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM), sota el lema “El teu gest, el nostre èxit”. L’esdeveniment, celebrat amb gran èxit a UNNIC, va aplegar més de 100 persones, entre elles personalitats públiques, representants d’entitats i empreses del país, així com professionals i famílies vinculades a la missió de la Fundació.

Fotos: Noelia Farias · Paula Cristina · César De Pablos

Sopar de gala de FPSNM

Amb la presència destacada del cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra de Salut, Helena Mas, juntament amb representants del coprincipat i dels comuns, la gala va servir com a punt de trobada de la societat andorrana per fer costat a la tasca lloable duta a terme per l’FPNSM.

Sopar de gala de FPSNM

La presidenta de l’entitat, Maria Pilar Díez, va destacar la importància d’aquest sopar benèfic com a mitjà per a recaptar fons destinats al projecte d’accessibilitat cognitiva de l’FPNSM. En les seves paraules, va subratllar que aquest projecte “és clau per al món de la discapacitat”, ja que l’accessibilitat cognitiva és fonamental per a aconseguir una inclusió plena a la societat.

Sopar de gala de FPSNM

Díez també va explicar que la fundació que presideix està col·laborant amb altres entitats del país per fer que els espais públics siguin més comprensibles i accessibles per a tothom. L’objectiu, expressava, és que Andorra esdevingui un país cent per cent accessible, marcant un camí pioner en matèria d’inclusió i accessibilitat.

Sopar de gala de FPSNM

El projecte d’accessibilitat cognitiva va ser presentat durant l’acte inaugural del nou curs d’activitats de la fundació, el 5 de setembre passat, com una iniciativa innovadora al país. Aquest concepte implica que tota la informació que rebem del nostre entorn sigui més fàcil d’entendre i comunicar, garantint un dret fonamental per a les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

Sopar de gala de FPSNM

Quant a la gala, val a dir que va ser una festa d’alt nivell, amb un sopar exquisit, acompanyat d’un aperitiu preparat pels treballadors de l’empresa d’inclusió sociolaboral de la Fundació, i&i Serveis, i unes postres exclusives del reconegut xef Nandu Jubany. Com a punt culminant, els assistents van gaudir de l’actuació musical de la talentosa cantant Ester Peralba, acompanyada pel virtuós pianista Enric Bartumeu. A més, com a gest d’agraïment, tots els participants van rebre un petit detall elaborat amb dedicació pels usuaris d’i&i Serveis.

Sopar de gala de FPSNM

La primera Gala Benèfica de l’FPNSM no només va ser un èxit quant a la recaptació de fons sinó que també va destacar com un esdeveniment que consolida el compromís de la Fundació amb la inclusió i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat a Andorra.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

Èxit rotund a la 1a Gala Benèfica de l’FPNSM