La FAF va guardonar els millors futbolistes a la Nit del Futbol

Enric Pi, Javier Saviola i Edurne Canal, van ser els tres jugadors reconeguts a la Nit del Futbol de la FAF, duta a terme dilluns passat, dia 9 de desembre, a l’Art Hotel d’Andorra la Vella.

Fotos: Paula Cristina

Nit del Futbol de la FAFLa Federació Andorrana de Futbol (FAF) va celebrar, com cada any, la gala de la Nit del Futbol, que serveix per a homenatjar els futbolistes més destacats de la temporada, com és el cas de l’Edurne Canal Espejo, jugadora de l’Atletic Club Escaldes, que va ser guardonada com a la millor jugadora femenina del 2019.

Moisés “Moi” Gonçalves i Adolfo Baines van ser reconeguts com els millors entrenadors del 2019

La FAF, que enguany va celebrar el seu 25è aniversari, també va reconèixer l’esforç del lateral esquerra Enric Pi, referent de la línia defensiva del FC Santa Coloma, que es va mostrar molt agraït amb Andorra i, especialment, amb el seu equip per la confiança dipositada en ell.

Edurne CanalPel que fa al futbol sala, Javier “Conejo” Saviola, exjugador dels primers equips de River Plate, Barcelona i Real Madrid, actual jugador del FC Encamp, va rebre el premi com a millor jugador d’aquesta disciplina, mentre que Moisés “Moi” Gonçalves i Adolfo Baines es van emportar tots els honors com a entrenadors. Igualment, els àrbitres Èric Flinch i Bruno Parente van ser premiats per la seva labor.

Nit del Futbol de la FAF